At leve i spørgsmål

Når du lever i spørgsmål, vil du opdage at verdenen åbner sig for dig.

Hvis du for eksempel sidder i en fastlås situation og falder ind i bekymring for hvordan det skal gå, kan man være tilbøjelig til refleksioner som:

Hvorfor lige mig? hvordan skal det dog gå? jeg kan ikke det her mere! – og mere af samme skuffe. Alt dette er med til at lukke ned for energien, og give en følelse af sammentrækning.

I stedet kan du stille åbne spørgsmål som: Hvordan kan det blive bedre end dette? Eller hvad er der i dette for mig? Øvelsen er ikke at forsøge at finde svaret. Blot lægge spørgsmålet ud i universet. I starten kan det føles lidt skørt, da vi er så vant til at skulle finde svaret på alt.

Dette er et eksempel på et ganske enkelt energi medicinsk værktøj. Ved at ændre din attitude til en ting ændrer du hele din energi. Du får udsendt langt mere positive energier til din omverden, – Og vil derfor også tiltrække mere positive energier.

Nogle andre gode spørgsmål at stille er:

  • Hvad er sandheden ved mig som jeg ikke ser?
  • Hvad er sandheden i dette som jeg ikke ser?
  • Hvem kan jeg, min krop og bevidsthed være i dag, som vil gøre mit liv og verden til et bedre sted?

HUSK IKKE AT PRØVE PÅ AT FINDE SVARET !