Tankefeltterapi TFT/EFT

Tankefeltterapi er en energi psykologisk teknik, der kan medvirke til at løse alle former for ubehag, – følelsesmæssigt, emotionelt og fysisk. Det kan være alt lige fra højdeskræk til ondt i lænden.

Behandlingen går ud på gennem samtale og spørgeteknikker, at fokusere på ubehaget, samtidigt med en stimulation af kroppens energibaner – også kaldet meridianer – ligesom ved akupunktur. Ved Tankefeltterapi stimuleres meridianpunkter i ansigt, brystkasse og på fingrene med en let banken med fingrene.

På denne måde frigøres den energiblokering/- ophobning, der er årsag til ubehaget. Resultatet er forbløffende og problemet/ubehaget forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid.

TFT/EFT er veldokumenteret og let tilgængelig. Erfaring viser, at af de mennesker som behandles med TFT, oplever ca. 70 % en forbedring på mindst 50 %, mens ca. 30 % oplever fuldstændig fravær af det ubehag de behandles for.

Når du tager et forløb med TFT betyder det, at du selv lærer at bruge teknikken, samtidig med at du får behandlingerne, således at du altid i fremtiden har et værktøj ved hånden til at hjælpe dig selv.

TFT – Tankefeltterapi blev opdaget og udviklet af Dr. Roger Callahan. Siden er den blevet videreudviklet til EFT emotionel friheds teknik, hvor der er et større fokus på det følelsesmæssige aspekt. I dag bruges begreberne oftest i flæng.

Du kan læse mere om Tankefeltterapi i bøgerne: “Tankefelt Terapi og EFT” af Lars Mygind og Hanne Heilesen og “Sæt livet fri” af Nick Ortner.