Metasundhed

Da jeg første gang mødte METAsundhed var det som at komme hjem. Pludselig var der så meget, der gav mening for mig. Kroppen blev ligesom levende foran mig. I stedet for at være en maskine, der gik i stykker og skulle repareres af andre blev den til en levende og integreret del af mig. Jeg følte det virkelig som om min krop og sind fandt hinanden igen efter lang tids adskillelse.

METAsundhed er en model der giver dig forståelse for og forklaringer på din krops naturlige biologiske adfærd. Både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer.

I stedet for at være en model, der ser symptomer som sygdom efter en fejlfindingsmodel ser vi, at der er logiske forklaringer på kroppens adfærd og reaktioner.

MetaSundhed handler om at finde årsagen til de symptomer vi har og arbejder ud fra at alle fysiske symptomer har et følelsesmæssigt ophav som det er muligt at arbejde med og blive klogere på.

Vores krop er intelligent – det handler blot om at forstå, hvad den vil fortælle os, – for hvad psyken undertrykker – udtrykker kroppen. Her har vi en mulighed for at finde ud af, hvad vores krop prøver at fortælle. Og arbejde med KROP, SIND og ÅND i fællesskab om at opnå helbredelse.

Sammen lægger vi en terapi – plan for dit arbejde med din sygdom/problematik. En del af denne kan være ting du selv skal arbejde med eller behandling du skal modtage. Denne kan med fordel kobles op så den understøtter en Integral Livspraksis og du dermed slår to fluer med et smæk

Du kan læse mere om METAsundhed i Susanne Billanders bog: Din intelligente krop.