Om mig

Siden jeg tog min lægevidenskabelige embedseksamen i 1991 har jeg i mit liv gået nogle snoede veje. Jeg nåede omkring pædagog faget med flere år som leder. Det var bare som om der manglede noget, – en brik der skulle falde på plads i forhold til at finde frem til, hvad det var, jeg skulle her i livet.

Denne brik faldt på plads, da jeg stødte på Metasundhed og de Energi Medicinske redskaber. Siden har mit liv været en fantastisk rejse ind i dette spændende univers. En fantastisk rejse der bare fortsætter og fortsætter.

Det seneste skud på stammen er at forstå og arbejde med Epigenetik, der viser, at vi kan ændre vores DNA og helbred ved at ændre på fysisk og psykisk miljø. For slet ikke at tale om kvantefysik, der åbner for uanede muligheder for at arbejde med sin egen kraft.

Personlig har jeg arbejdet med mig selv gennem mange år. Det har blandt andet været inden for Psykoterapi, Østens filosofi med Mindfulness og Meditation.

På denne vej mødte jeg Ole Vaadum Dahl, hos hvem jeg har taget en ID Life-coach uddannelse og de seneste år fulgt i et mentorforløb stærk baseret på den Integrale Teori fra Ken Wilber.

Alt sammen en rejse for at finde ind til den jeg er. At få skrællet alle de lag af som jeg havde lagt på i mødet med livet.

Det er mit ønske at være med til at støtte andre i deres proces i at finde ind til deres kerne. Og derved forstå, hvor kraftfulde væsener vi mennesker er. Det er kun vores sind, underbevidste og ego, der sætter begrænsningerne. Til at arbejde med dette er Energi Medicin fantastisk.